Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Vorming voor clienten.

Vanuit de visie ‘levenslang leren’ en ‘optimaliseren van ontwikkeling’ bieden wij vormingen aan op maat. Door in te zetten op talent en empowerment vergroten we je competenties.  Leren en jezelf  ontplooien zorgt voor een positiever zelfbeeld en zo ben  je je meer bewust van je eigen mogelijkheden.  Vertrekkend vanuit je persoonlijke  interesses en wensen neem je deel aan vormingen waardoor je kwaliteit van leven verhoogt.  Je leefwereld wordt ruimer en je deelname aan de samenleving wordt versterkt. We spreken onderling af waar de vormingen best door kunnen gaan. Ofwel kom je zelf naar het IDI-team  of het IDI- team komt naar jou toe. Het kan ook zijn dat het IDI – team je meeneemt naar de echte wereld om het geleerde om te zetten in de praktijk.

Vormingen kunnen zowel individueel als in groep doorgaan.

In eventuele samenspraak met je netwerk of je begeleider formuleer je een vraag. Samen gaan we op zoek naar een gepast antwoord op je dromen en je leervragen.

Het IDI- team brengt  ook een folder uit waarin je ons vast aanbod terug kan vinden.

Om deel te nemen aan deze vormingen dien je steeds in te schrijven.

flierewierke

Vormingen in Heuvelheem.

Als cliënt van Heuvelheem kan je bij ons vorming volgen maar ook niet-cliënten van Heuvelheem zijn welkom. Binnenkort vind je hier de vormingsagenda.

_DSC8520

Expertise in relationele en seksuele vorming

Het IDI-team heeft expertise in relationele en seksuele vorming bij mensen met een verstandelijke beperking. Je kan er met allerhande vragen terecht, je kan een persoonlijke begeleiding  aanvragen, je kan een vorming volgen in groep of individueel. Een medewerker van het IDI-team kan ook optreden als coach ter ondersteuning op vlak van relaties en seksuele voorlichting.

Rond deze expertise zijn ook infosessies voor profs en netwerk mogelijk. Een greep uit ons aanbod:

‘ Leren omgaan met een mede-cliënt met dementie’

‘Persoonlijke hygiëne’

‘ Al je vragen beantwoord over seksualiteit’

‘Aangepast gedrag en weerbaarheid’

‘belang van relationele en seksuele vorming bij cliënten voor profs en netwerk’

Contacteer ons via e-mail idi@heuvelheem.be

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be