Heuvelfeesten lokken 2.000 mensen naar Wannegem-Lede!

Facebook_post 3

Wie zin had om de grote vakantie met een knal af te sluiten, moest van 31 augustus tot 3 september in Wannegem-Lede zijn! Daar vonden de Heuvelfeesten plaats, een meerdaags evenement georganiseerd door Heuvelheem ter gelegenheid van onze 50e verjaardag. De feesten waren een groot succes en trokken ongeveer 2.000 bezoekers naar Wannegem-Lede!

Benefietquiz opent de Heuvelfeesten en brengt € 6.500 op voor Heuvelheem

Op de openingsavond van de Heuvelfeesten organiseerden Rotary Oudenaarde en Rotaract Oudenaarde-Ronse-Vlaamse Ardennen een benefietquiz, waar maar liefst zestig teams het tegen elkaar opnamen. De opbrengst, een mooi bedrag van € 6.500, ging integraal naar Heuvelheem. Bij deze wensen we de mensen van Rotary en Rotaract van harte te bedanken voor hun steun en genereuze bijdrage. Het toont nogmaals aan dat samenwerkingen tussen gemeenschappen het verschil maken.

Inclusieve fuif en festival met live optredens

Op vrijdag 1 september was het tijd voor ‘beats & frietses’, een inclusieve fuif voor cliënten en begeleiders van Heuvelheem en andere voorzieningen, waar maar liefst 150 mensen op afkwamen. Voorafgaand aan de fuif konden deelnemers genieten van een lekkere portie friet.

Diezelfde avonds bleven de boxen knallen voor ons muziekfestival. Een 300-tal mensen kwamen samen, en genoten van de heerlijke sounds en gitaarriffs van vier jonge, getalenteerde bands: met The WaddifsPixiedustRadio Barba en Cincloon had Heuvelheem voor een opwindende line-up gezorgd.

Culinaire events en afsluitende live show

Het hoogtepunt van het evenement waren de culinaire ervaringen op zaterdag 2 september en zondag 3 september. Op zaterdag konden de liefhebbers van de Italiaanse keuken genieten van een pasta-avond waar ze onbeperkt huisbereide pastagerechten konden proeven.

Op zondag stond er een eetfestijn op het programma met keuze tussen warme beenhesp, vegetarische lasagne en balletjes in tomatensaus voor de kleinsten.

Meer dan 1000 mensen zakten af naar Wannegem-Lede om te genieten van het vele lekkers. En ongeveer 700 mensen bleven zondag hangen om onze cliënten de Heuvelfeesten te zien afsluiten met een indrukwekkende live show.

Een geslaagde editie dus, die zoals de traditie het wil, in een prachtig opgezette feesttent plaatsvond, recht tegenover ons dagcentrum in Wannegem-Lede. Veel dank aan al onze medewerkers die hun schouders onder dit project hebben gestoken, en hebben bijgedragen aan het succes van dit mooie event!