Heuvelheem neemt deel aan Dag van de Zorg!

Beeld website

Op zondag 19 maart namen 200 zorginstellingen in Vlaanderen deel aan Dag van de Zorg. Ook wij deden onze deuren open voor het grote publiek. Iedereen was welkom om een kijkje te komen nemen in onze vestiging in Wannegem-Lede, en de belangstelling bleek groot. Met een opkomst van 350 bezoekers, werden onze verwachtingen meer dan overtroffen.

Om onze deelname aan Dag van de Zorg extra in de verf te zetten, organiseerden we – in samenwerking met vzw ’t Sneukelwiel – een fietstocht van Wortegem-Petegem naar Wannegem-Lede. Hieraan namen een aantal van onze cliënten en vrijwilligers deel, maar ook een groep lokale politici die onze organisatie een warm hart toedragen, en die samen met ons een boodschap van inclusie en verbondenheid wilden uitdragen.

Tussen 10u en 17u was het grote publiek dan welkom om kennis te komen maken met onze werking. We hadden een mooi parcours uitgestippeld waar je als bezoeker zelf kon ervaren hoe de ondersteuning er in ons dagcentrum aan toegaat.

Een dikke merci aan iedereen die ons is komen bezoeken, en we maken nu al een afspraak voor volgend jaar: op zondag 17 maart 2024 zijn we namelijk weer van de partij, en hopen we jou opnieuw te mogen verwelkomen!

Wil je graag de hoogtepunten nog eens herbeleven? Bekijk dan hier onze video.