Heuvelheem renoveert herenhuis Beverestraat

Beverestraat

Heuvelheem heeft recentelijk een cruciale stap gezet om de leefomgeving van zijn cliënten in de Beverestraat in Oudenaarde te verbeteren. In samenwerking met het gerenommeerde Gentse urbain architectencollectief werd het herenhuis in de Beverestraat getransformeerd tot een modern, toegankelijk en huiselijk verblijf voor mensen met een beperking. Met deze uitgebreide infrastructuurinvesteringen, willen we vooral tegemoet komen aan de ondersteuningsnoden van onze cliënten.

Het nieuws van deze opmerkelijke verbeteringen wordt uitgelicht in een recent artikel gepubliceerd in het gerenommeerde architectuurtijdschrift A+. Het artikel biedt een diepgaande kijk op het ontwerp en de visie achter de renovatie en uitbreiding van het herenhuis. De gedetailleerde beschrijving illustreert hoe het ontwerp rekening houdt met de unieke behoeften van onze cliënten, met speciale aandacht voor warme kleuren, functionele indelingen en directe toegang tot buitenruimtes.

Lees het volledige artikel hier.