Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Een duwtje in de rug

Heuvelheem vzw is door het Vlaams Agentschap Personen met een Handicap vergund als zorgaanbieder. Sinds 1974 zijn we actief in het ondersteunen van personen met een (vermoeden van een) beperking in ruime regio Kruisem, Oudenaarde, Deinze, Ronse en Zulte.

fullsizeoutput_11

Organiseer een actie of sponsor een project

  • Ben je een bedrijf, vriendengroep of lid van een serviceclub?
  • Heb je iets te vieren, zoals een jubileum, een opendeurdag of een ander feest?
  • Ben je lid van een vereniging en organiseer je wel eens iets voor het goede doel, zoals een (sport)evenement of een benefietvoorstelling?

Vraag dan zeker onze sponsormap op. Hierin vind je tal van leuke sponsorprojecten. Uiteraard kan je ook als individu één van onze projecten sponsoren.

We zetten in op kwaliteitsvolle ondersteuning op maat.

Al meer dan 180 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. Samen met onze 220 cliënten geven zij vorm aan de organisatie. De werking van Heuvelheem evolueert voortdurend. Om te kunnen inspelen op de noden en de wensen van onze cliënten, investeert Heuvelheem continue in infrastructuur en de aankoop van aangepaste (hulp)materialen. Vanuit onze maatschappelijke opdracht als sociale ondernemers zetten we bovendien in op lokale verankering en de uitbouw van duurzame samenwerkingsverbanden met relevante partners.

Externe financiële steun hierbij is erg welkom. Met die steun kunnen we nog sneller inspelen op de veranderende ondersteuningsnoden van onze cliënten en hen dat tikkeltje meer bieden.

Legaten en duo-legaten

Heuvelheem is gemachtigd om legaten en duo-legaten te aanvaarden.

  • Via een testament kan je een bedrag of bezittingen nalaten aan Heuvelheem vzw.
  • In je testament kan je een tweede begunstigde, namelijk een vzw, aanwijzen. Deze vzw moet dan de successierechten betalen van de eerste begunstigde. Zo kan die begunstigde een groter bedrag overhouden bij het erven. Dit systeem is voordelig wanneer erfgenamen hoge successierechten moeten betalen of wanneer de erfenis een zeer groot vermogen betreft.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via mail.

flierewierke

Giften

Je kan ons steunen door een gift over te maken op onze rekening BE26 7805 4304 6429. Voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvangt u tijdig een fiscaal attest. Wil je ons op een duurzame wijze steunen? Kies dan voor een doorlopende opdracht. Ook hier geldt: bij giften vanaf 40 euro per jaar ontvangt u een fiscaal attest.

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be