Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Geef ons een duwtje in de rug

De werking van Heuvelheem evolueert voortdurend. Om te kunnen inspelen op de veranderende noden en wensen van onze cliënten, investeren we continue in infrastructuur en aangepaste (hulp)materialen.

Externe financiële steun is dan ook erg welkom. Met die steun kunnen we onze cliënten net dat tikkeltje meer bieden. Hier lees je hoe je ons kan steunen.

fullsizeoutput_11

Legaten en duo-legaten

Heuvelheem is gemachtigd om legaten en duo-legaten te aanvaarden.

  • Via een testament kan je een bedrag of bezittingen nalaten aan Heuvelheem vzw.
  • In je testament kan je een tweede begunstigde, namelijk een vzw, aanwijzen. Deze vzw moet dan de successierechten betalen van de eerste begunstigde. Zo kan die begunstigde een groter bedrag overhouden bij het erven. Dit systeem is voordelig wanneer erfgenamen hoge successierechten moeten betalen of wanneer de erfenis een zeer groot vermogen betreft.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via mail.

Steun ons financieel of materieel

Dat kan op drie manieren:

  • Je kan een gift overmaken op onze rekening BE26 7805 4304 6429. Voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvang je een fiscaal attest. Dat geldt ook als je kiest voor een doorlopende opdracht.
  • Je kunt ons helpen bepaalde zaken aan te kopen voor onze cliënten. Een overzicht van de gewenste benodigdheden en hun prijs vind je in onze sponsormap.
  • Wil je liever zelf iets schenken? Ook dat is perfect mogelijk.

In bijgevoegd sponsorformulier kun je alvast aangeven wie je bent, en hoe je ons wenst te steunen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Organiseer een event

Is steunen meer dan enkel storten voor jou? Wil je graag geld inzamelen op een actieve manier? En geloof je in de kracht van het collectief? Organiseer dan een event, en doneer de opbrengst ervan aan Heuvelheem.

In het verleden werden op die manier al quizzen, voetbalmatchen, pretparkuitstapjes … georganiseerd door zowel bedrijven, vriendengroepen, serviceclubs en zelfs particulieren.

Heb je interesse om een event te organiseren, laat het ons weten via ons sponsorfomulier.

flierewierke

Sponsoren zonder geld uit te geven

Ook dat is mogelijk bij Heuvelheem, dankzij onze samenwerking met Trooper, een Vlaams platform dat verenigingen steunt in de vorm van kleine commissies op online aankopen.

Shop je regelmatig online? Doe het dan voortaan via onze webpagina op Trooper. Hier vind je een uitgebreide lijst van alle aangesloten webshops waar je kan shoppen, zoals Bol.com, Coolblue, Farmaline, Krëfel, JBC, Center Parcs … Door op één van die webshops te klikken en via deze weg je online aankopen te doen, gaat er een commissie van ongeveer 5% naar Heuvelheem.

Een kleine omweg dus die jou geen eurocent meer kost, maar wel een wezenlijk verschil maakt voor Heuvelheem!

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be