Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

E-cocreatie, een inclusief project van Heuvelheem

E-cocreatie is een atelier van Heuvelheem dat maatwerktaken uitvoert voor externe bedrijven. Ben je een bedrijf en wil je je laten ondersteunen bij bepaalde tijdrovende taken? Neem dan contact op met E-cocreatie via onderstaande gegevens.

Vandaag hebben we al meerdere partnerships lopen: zo vermalen onze cliënten kurken en doppen voor kurkfabriek Van Avermaet en bvba De Poortere, herverpakken ze spuitflesjes voor Renolit, enz …

E-cocreatie is ook een kunstatelier, een plek waar cliënten die gezegend zijn met artistieke genen, hun talent verder kunnen ontwikkelen.

Op vrijdag worden de cliënten ook bijgestaan door een professionele leerkracht van de Koninklijke Academie Beeldende Kunst in Oudenaarde, die hen elke vrijdag nieuwe creatieve processen en technieken komt aanleren.

flierewierke

Heuvelheem zet in op talent

Bij E-cocreatie kan je je als cliënt artistiek helemaal uitleven: houtbewerking, crea-atelier, schilderen … Alles komt er aan bod!

10 ba

Contact E-cocreatie

Industriepark Bruwaan 2F, 9700 Oudenaarde
0490 57 65 36
e-cocreatie@heuvelheem.be

Wij zoeken constant kurken en plastiek doppen!

Spaar je kurken en plastiek doppen? Of heb je er nog ergens liggen? Laat het ons dan weten via bovenstaande gegevens.

Je kan ze ook zelf brengen naar e-cocreatie. Onze cliënten nemen ze graag in ontvangst!

Je kan ze ook altijd kwijt in de containerparken van Oudenaarde, Ronse, Wortegem-Petegem, Brakel en Sint-Maria-Lierde. Daar staat telkens een rolcontainer van Heuvelheem!

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be