Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Semi-industrieel atelier

Het semi- industrieel atelier van Heuvelheem zoekt werk. 

Bij ons kan je terecht voor mailings, het verpakken of herverpakken van materialen, sorteren en malen van kurken en plastiek doppen, plooien van drukwerk of verpakkingen, etikettering, promomateriaal plooien of verpakken en nog zo veel meer.

Wij kunnen jouw bedrijf ondersteunen door tijdrovende taken voor jou uit te voeren. Het semi-industrieel atelier van Heuvelheem kan ook op verplaatsing werken.

Help je ons mee kurken/dopjes te verzamelen? Wij recycleren. Julie kurken/dopjes zijn steeds welkom op al onze vestigingen!

Contacteer ons via e-mail SI-werk@heuvelheem.be of telefoon 09 321 76 53.

flierewierke
_DSC8473

Heuvelheem ateliers zoeken werk.

Onze cliënten hebben heel wat talenten en tonen deze ook aan de wereld. Misschien kan jij ons helpen om onze talenten aan iedereen te tonen?

fullsizeoutput_4

Doopsuikeratelier

Talenten ten volle benutten

Dat is de grote uitdaging bij Heuvelheem. Als toekomstige ouder kan je beroep doen op onze creatieve talenten om je ideeën mee vorm te geven.

Wij hebben dé oplossing voor jou als toekomstige ouder. Ons enthousiast team creatievelingen gaat samen op zoek naar iets dat helemaal bij je past. Tijdens de eerste afspraak luisteren we naar jouw verhaal. We willen graag je smaak en stijl leren kennen, van speels tot strak, van kleurrijk tot sober. Alles is mogelijk.

Heb je zelf een leuk idee, maar weet je het niet meteen uit te werken, geef ons dan vrijblijvend een seintje. We bekijken samen de mogelijkheden.

Wacht niet te lang om langs te komen. Een 12-tal weken voor de geplande geboortedatum moeten we aan de slag kunnen gaan. Onze cliënten en medewerkers maken van jouw wensen gegarandeerd iets origineels.

Contacteer ons via e-mail doopsuiker@heuvelheem.be

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be