Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Vormingen op maat

In Heuvelheem geloven we in de talenten en competenties van onze cliënten. Om hen te helpen die talenten te ontplooien, bieden we hen een ruime keuze aan vormingen op maat.

Aan de hand van deze vormingen, willen we het zelfbeeld van onze cliënten verbeteren, hun leefwereld verruimen en hun deelname aan de samenleving versterken. Kortom, we willen dat ze zich meer bewust zijn van hun eigen mogelijkheden.

Ons keuzeaanbod wordt mee bepaald door onze cliënten. Wil je dus als cliënt graag iets leren? Of heb je een droom? Laat het weten aan ons team op maat. Zij gaan samen met jou op zoek naar de juiste vorming (individuele vorming, groepscursus …), en spreken met jou af wanneer, waar en hoe de vorming het beste kan plaatsvinden.

Een overzicht van ons huidig vormingsaanbod vind je door op de groene knop hier rechtsboven te klikken. Wil je graag aangeven aan welke vormingen je wenst deel te nemen? Dat kan via deze link.

Ons team op maat

Ons team op maat bestaat uit drie mensen, met een jarenlange expertise in relationele en seksuele vorming bij mensen met een verstandelijke beperking.

Contact: opmaat@heuvelheem.be

flierewierke

Ruime keuze aan vormingen

Krijg je reeds ondersteuning in Heuvelheem? Dan kan je bij ons vorming volgen. Maar ook wie (nog) nooit een beroep deed op Heuvelheem, is welkom!

Raadpleeg hieronder ons huidig vormingsaanbod.

_DSC8520

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be