Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Heuvelheem zet in op talent

Net als bij Plat Unique, zijn onze cliënten klaar om je bij Kaffee Théresine in de watten te leggen. Spring zeker eens binnen. Wij ontvangen je met een brede glimlach …

_DSC4169_edited-1

Kaffee Théresine

Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede
0496 58 05 39
kaffee.theresine@heuvelheem.be
Website

Openingsuren

Donderdag en vrijdag: 10u30 -15u30
Dinsdag en woensdag: mogelijkheid tot reserveren van lokaal

Kaffee Théresine, waar sociaal ondernemerschap en duurzaamheid samenkomen

Kaffee Théresine is een café dat zich voornamelijk richt tot wandelaars en fietsers die de Vlaamse Ardennen verkennen. Door zijn ligging in Kruisem, langs verschillende fiets- en wandelroutes, vormt het de perfecte plek om even op adem te komen en bij te tanken.

Uniek in zijn soort

Kaffee Théresine wordt mee uitgebaat door onze cliënten, en stimuleert zo hun sociaal ondernemerschap: door hen professioneel te laten meedraaien in de horeca, nemen ze actief deel aan de samenleving.

Ook duurzaamheid is er belangrijk: Kaffee Théresine kiest resoluut voor het concept van de korte keten. Het haalt zijn producten bij lokale producenten om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo zijn bv. de koffiebonen afkomstig van de lokale koffiebranderij Buizerd en Saars.

Groene oase

Het café beschikt ook over een ruim terras, met adembenemend uitzicht over de glooiende heuvels van de Vlaamse Ardennen, en een gezellig interieur met mooie planten en bloemen uit de aangrenzende beleeftuin. De ideale plek dus om even tot rust te komen!

flierewierke

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be