Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Heuvelheem zet in op talent

Die talenten kan je ontdekken, ruiken en proeven in ons gezellig eetcafé Plat Unique. Spring zeker eens binnen. Wij ontvangen je met een brede glimlach…

fullsizeoutput_16

Plat Unique

Burgscheldestraat 5, 9700 Oudenaarde
0499 88 36 03
plat.unique@heuvelheem.be
Website

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 11u30 -16u
Keuken open van 11u30 tot 13u30
In de namiddag welkom voor koffie en gebak

Plat Unique, het eetcafé van Heuvelheem vzw

Inclusie en duurzaamheid troef

Plat Unique staat niet alleen voor heerlijke gerechten, maar ook voor inclusie. Ons eetcafé wordt gerund door onze cliënten, die instaan voor zowel de bereiding van de gerechten, als de ontvangst en bediening van de klanten. Ze krijgen zo de mogelijkheid om zich professioneel uit te leven en hun talenten te ontplooien.

Ook duurzaamheid speelt er een centrale rol: Plat Unique maakt maximaal gebruik van lokale producten en ingrediënten. Bijna alle groenten worden rechtstreeks bij de plaatselijke groenteboer ingekocht. Het vlees komt van hoeveslagerij Rooigemvallei in Kruisem, het bier van brouwerij 't Verzet in Anzegem, en de alcoholvrije dranken van NONA Drinks in Gent.

Menu

Op het menu staan drie vaste gerechten: de specialiteit van het huis (spaghetti Plat Unique), een vegetarische pasta (penne met gegrilde groenten, parmezaan en basilicum), en de soep van de dag. En naast deze drie topgerechtjes, bieden we ook tweewekelijks een vegetarisch en een niet vegetarisch alternatief aan, alsook een afhaalmenu.

Dus, als je wilt genieten van smaakvolle gerechten, terwijl je bijdraagt aan een inclusieve en duurzame samenleving, kom dan langs in ons eetcafé Plat Unique. We verwelkomen je met open armen!

 

flierewierke

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be