De Oranje Pelikaan opent zijn deuren in Oudenaarde!

De oranje pelikaan

Oudenaarde is sinds kort een hotspot rijker! Op 9 februari opende De Oranje Pelikaan zijn deuren op de Markt. Deze nieuwe belevingswinkel is the place to be voor wie op zoek is naar een origineel cadeautje: alle producten zijn er artisanaal vervaardigd door creatieve makers van binnen en buiten Heuvelheem.  

Wat houdt het project in, en waarom is het zo bijzonder?

De Oranje Pelikaan is meer dan enkel een winkel. Het is in de eerste plaats een dagbestedingsproject van Heuvelheem, een plek waar sommige van onze cliënten kunnen werken, en anderen – creatieve zielen die graag dingen maken – hun producten te koop kunnen aanbieden!

Wat de winkel nog unieker maakt, is dat we onze deuren ook openstellen voor creatieve makers buiten Heuvelheem. We zijn daarom constant op zoek naar getalenteerde individuen in de maatschappij die eigenhandig sieraden, decoraties, kleding, kaarsen … maken en te koop willen aanbieden, maar niet over de know-how of ervaring beschikken om hun producten aan een breder publiek te bieden.

Ken jij zo iemand?

Heb je iemand binnen je kennissenkring die prachtig ambachtelijk materiaal vervaardigt, maar geen platform heeft om het te verkopen? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar de.oranje.pelikaan@heuvelheem.be. We nemen graag contact op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken.

Onze nieuwe belevingswinkel is alleszins de ideale springplank om producten aan een breder publiek te brengen!

Nieuw logo

De Oranje Pelikaan beschikt sinds kort over een logo, ontworpen door onze getalenteerde medewerkster Barbara Cnockaert. Het logo (zie afbeelding bovenaan) sluit qua look-and-feel volledig aan bij de logo’s van onze andere talentvloeren, Plat Unique en Kaffee Théresine.

Spread the word!

Onder het motto ‘Samen bereik je meer mensen dan alleen’, willen we ook een warme oproep doen om de nieuwe winkel zo veel mogelijk te promoten in jullie directe omgeving. Vertel uw buren, vrienden en kennissen over De Oranje Pelikaan, en motiveer hen om binnen te springen. Like onze Facebook-pagina en deel onze posts, of deel onze digitale flyer via jullie sociale media-kanalen. Alle hulp wordt sterk gewaardeerd!

Wil je graag op de hoogte blijven over onze nieuwe winkel?

Hou dan zeker deze pagina in de gaten!

 

WhatsApp Image 2023-12-12 at 16.32.07