Heuvelheem doet mee aan Warmste Week

Facebook Project Cover Photo 2

Dit jaar neemt Heuvelheem deel aan de Warmste Week (18/12 – 24/12) met het project ‘En route, samen en verder’. Het is een van de 287 projecten die geselecteerd zijn binnen het thema ‘opgroeien zonder zorgen’, en waarnaar de opbrengsten van de Warmste Week zullen vloeien!

 

Wat willen we bereiken met dit project?

Heuvelheem heeft het project ‘En route, samen en verder’ gelanceerd om tegemoet te komen aan de ondersteuningsnoden van een bepaalde groep cliënten, veelal jongeren in de transitieleeftijd. Dankzij de Warmste Week, zullen we een deel van ons project kunnen financieren: zo zullen de middelen van DWW aangewend worden voor de inrichting van een ontmoetingsruimte/clublokaal voor jongeren met een beperking.

Om ons project extra in de kijker te zetten, stropen we zelf de mouwen op, en worden in al onze vestigingen warme acties op poten gezet door enthousiaste medewerkers. Hieronder alvast een overzicht van acties die in de komende weken gepland zijn, en voor iedereen toegankelijk zijn.

De Agoeti-quiz

Op 8 december organiseren onze collega’s van de Beverestraat de Agoeti-quiz. De quiz gaat door in Oudenaarde (Million Ronseweg 70). Wie graag een ploegje inschrijft (maximum 4 personen – 20 €/ploeg), kan dat telefonisch via onze collega Goedele (0486/25.83.89) of Charlotte (0497/41.39.27). Voor de liefhebbers is er na de quiz een afterparty met DJ 007.

De warmste Plat Unique

Op 13 december kan je in ons familierestaurant Plat Unique spaghetti of pizza gaan eten tussen 11u30 en 14u30. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week. Het evenement is intussen volzet, maar je kan nog steeds pizza reserveren en dezelfde dag afhalen tussen 16u30 en 18u30. Reservaties gebeuren op het nummer 0499/88.36.03.

Zelf een actie op poten zetten?

Geen medewerker van Heuvelheem, maar toch zin om ons te steunen? Gewoon doen: iedereen kan acties organiseren. Van een leuke quizavond tot een pannenkoekenverkoop, of van een wine tasting tot een ludieke pronostiek voor een wedstrijd van de Rode Duivels, alles is mogelijk. Met jouw initiatief breng je niet alleen mensen samen, maar zamel je ook geld in voor de Warmste Week, en ons project!