Binnenkort opening nieuwe belevingswinkel

De oranje pelikaan

Groot nieuws, want binnenkort gaan de deuren open van De Oranje Pelikaan, onze nieuwe belevingswinkel gelegen in hartje Oudenaarde! De winkel is een nieuw dagbestedingsproject van Heuvelheem en zou begin 2024 officieel van start moeten gaan.

Wat houdt het project in, en waarom is het zo bijzonder?

De Oranje Pelikaan is meer dan enkel een winkel. Het is in de eerste plaats een plek waar sommige van onze cliënten kunnen werken, en anderen – creatieve zielen die graag dingen maken – hun producten te koop kunnen aanbieden!

Wat de winkel nog unieker maakt, is dat we onze deuren ook openstellen voor creatieve makers buiten Heuvelheem. We zijn daarom op zoek naar getalenteerde individuen in de maatschappij die eigenhandig sieraden, decoraties, kleding, kaarsen … maken en te koop willen aanbieden, maar niet over de know-how of ervaring beschikken om hun producten aan een breder publiek te bieden.

Ken jij zo iemand?

Heb je iemand binnen je kennissenkring die prachtig ambachtelijk materiaal vervaardigt, maar geen platform heeft om het te verkopen? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar de.oranje.pelikaan@heuvelheem.be. We nemen graag contact op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken.

Onze nieuwe belevingswinkel is alleszins de ideale springplank om producten aan een breder publiek te brengen!

Nieuw logo

De Oranje Pelikaan beschikt sinds kort over een logo, ontworpen door onze getalenteerde medewerkster Barbara Cnockaert. Het logo (zie afbeelding bovenaan) sluit qua look-and-feel volledig aan bij de logo’s van onze andere talentvloeren, Plat Unique en Kaffee Théresine.

Wil je graag op de hoogte blijven over onze nieuwe winkel? Hou dan zeker deze pagina in de gaten!