Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Werken bij Heuvelheem

In Heuvelheem werken momenteel 200 medewerkers, waarvan het grootste deel directe ondersteuning biedt aan onze cliënten. Als organisatie hebben we dan ook regelmatig vacatures lopen voor onze agogische functies. Deze vind je hieronder terug. Check zeker ook onze vacatures op de website van de VDAB.

Is er een job die jou aanspreekt? Aarzel dan niet om jouw cv en sollicitatiebrief door te sturen naar klaarvoordiejob@heuvelheem.be. Je krijgt altijd een antwoord!

DSC_0017

Begeleider (30/38) - regio Oudenaarde

Collectieve woonondersteuning

Voor onze woongroep in Oudenaarde zijn we op zoek naar een deeltijdse begeleider. Hou je van variatie? Krijg je graag veel inspraak in je werkrooster? En ben je op zoek naar een warme sfeer op het werk? Lees dan zeker verder.

DSC_0404

Nachtbegeleider (19/38) - regio Oudenaarde

Slapende en wakende nachtdienst

Voor vier van onze entiteiten in Oudenaarde zijn we op zoek naar een deeltijdse nachtbegeleider (19 uur), die instaat voor voor zowel slapende als wakende nachtdiensten. Meer weten? Lees dan zeker verder!

DSC_0916

Vormingsmedewerker - regio Oudenaarde

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Voor ons team 'Op maat', zijn we op zoek naar een voltijdse vormingsmedewerker. Ga je graag op een actieve manier aan de slag? Sloop je graag drempels? En krijg je energie van het werken met groepen? Lees dan zeker verder.

DSC_0733

Voltijdse teamcoach - regio Oudenaarde

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Binnen onze organisatie zijn we momenteel op zoek naar een teamcoach. Neem je graag verantwoordelijkheid op? Werk je graag mee aan het beleid? En werk je graag oplossingen uit als team? Lees dan zeker verder.