Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Missie en visie

Ons logo symboliseert de richting die we wensen uit te gaan en is opgebouwd uit aparte driehoekjes. Niet toevallig is de driehoek de stevigste constructievorm die er bestaat.

De driehoekjes staan symbool voor de 3 belangrijke partners van Heuvelheem: de cliënt, de medewerker en de samenleving.

De driehoekjes staan daarnaast voor de verschillende kernwaarden in onze werking: het coachingconcept, het diversiteits- en gelijkwaardigheidsprincipe.

Het logo straalt dynamiek uit en geeft een duidelijke stijgende lijn aan. Het staat symbool voor de ambitie en de richting die we met de organisatie willen uitgaan.

_DSC0053

Ook als medewerker geef je richting aan de organisatie.

Als medewerker van Heuvelheem maak je deel uit van een team. Een team dat, elk op zijn manier, mee richting geeft aan de brede organisatie.

Samen werken we aan een positieve omgeving waarin je als medewerker kan groeien en genieten. We geloven in de vele talenten van onze medewerkers.

Als organisatie willen we in de brede samenleving het voortouw nemen.

Heuvelheem maakt deel uit van een samenleving. We horen erbij en nemen het voortouw in de groei naar een inclusieve samenleving. Vanuit onze maatschappelijke opdracht als sociale ondernemers, zetten we in op lokale verankering en de uitbouw van duurzame samenwerkingsverbanden met relevante partners.

Als cliënt bepaal je waar we met Heuvelheem naar toe gaan.

De werking van Heuvelheem evolueert voortdurend zodat we vlot kunnen inspelen op de veranderende noden en wensen van onze cliënten. Kwaliteitsvolle ondersteuning op maat is wat we willen bieden. We stemmen ons aanbod af op jouw concrete ondersteuningsvraag.

Iedereen die door Heuvelheem ondersteund wordt, kan zijn eigen ondersteuningsprogramma opstellen. Zo kan je op maandag naar het crea-atelier gaan, op dinsdag mee gaan sporten, op woensdag gewoon een dagje thuis blijven, op donderdag vrijwilligerswerk doen in een woon-en zorgcentrum en op vrijdag komen werken in bistro Den Burg.

Ook ons aanbod woonondersteuning is zeer divers. Je kan bij ons wonen in een studio, in een kleinschalige groepswoning of gewoon zelfstandig wonen. Wij passen ons aan jouw wensen.

Samen laten we jou het gewone leven ervaren!

Heuvelheem_Missie_2

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be