Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Welkom bij VZW Heuvelheem

Heuvelheem vzw is door het Vlaams Agentschap Personen met een Handicap vergund als zorgaanbieder. Sinds 1974 zijn we actief in het ondersteunen personen met een (vermoeden van) beperking.

Lees over onze organisatie en onze filosofie

Heuvelheem_Werkbijons_1

… als stagiair

We bieden jaarlijks aan studenten de kans om praktische ervaring op te doen binnen onze werking. Waar beter dan op de werkvloer kan je verworven kennis en vaardigheden toepassen en toetsen?

Er zijn tal van mogelijkheden binnen Heuvelheem. Contacteer ons gerust voor meer info. personeel@heuvelheem.be

… als vrijwilliger

Vrijwilligers maken het verschil!
We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de vraag van een cliënt met een beperking te ondersteunen.

We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen binnen welke deelwerking je aan de slag gaat. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende.

Wat kan je doen?
Begeleiden van een daguitstap of reis, een fietstocht maken, samen boodschappen doen, bij iemand op bezoek gaan voor een gezellige babbel, iemand leren koken, helpen bij het tuinonderhoud, klusjes, vervoer, …. Er zijn zoveel dingen die je kan doen.

Heb je interesse om als vrijwilliger te ondersteunen, neem dan vandaag nog contact op via graaggedaan@heuvelheem.be

Vrijwilligerswerk biedt u:

  • Mooie ervaringen in het omgaan met mensen met een beperking.
  • De waardering van de mensen die je helpt.
  • Een zinvolle tijdsbesteding.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast vrijwilligers- en begeleidersteam.

… als medewerker

In Heuvelheem werken momenteel 200 medewerkers. De grootste groep medewerkers biedt rechtstreeks ondersteuning aan onze cliënten. Daarnaast stellen we ook mensen te werk in de ondersteunende diensten (logistieke, administratieve diensten)

Wij selecteren medewerkers zowel uit spontane sollicitatiebrieven als uit de brieven die we krijgen als reactie op specifieke vacatures.

Je bent ervan overtuigd dat je talenten en competenties een meerwaarde kunt betekenen voor Heuvelheem? Aarzel dan niet om jouw sollicitatiebrief door te sturen. Dit kan via brief naar ons adres, ook via mail naar personeel@heuvelheem.be

  • De vacatures vind je hier
flierewierke
Heuvelheem_Werkbijons_2

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be