Heuvelheem     Home | Organisatie & filosofie | Werk bij ons | Contact
Corner voor parallax 4

Welkom bij VZW Heuvelheem

Heuvelheem vzw is door het Vlaams Agentschap Personen met een Handicap vergund als zorgaanbieder. Sinds 1974 zijn we actief in het ondersteunen personen met een (vermoeden van) beperking.

Lees over onze organisatie en onze filosofie

Heuvelheem_Werkbijons_1

… als stagiair

We bieden jaarlijks de kans aan studenten om praktische ervaring op te doen binnen onze werking. Waar beter dan op de werkvloer kan je verworven kennis en vaardigheden toepassen en toetsen?

Er zijn tal van mogelijkheden binnen Heuvelheem. Contacteer ons gerust voor meer info: klaarvoordiejob@heuvelheem.be.

… als vrijwilliger

Voor onze cliënten, zijn wij constant op zoek naar vrijwilligers. Je kan je op verschillende manieren nuttig maken: als busbegeleider, als buddy voor één van onze cliënten, als handige Harry, als groepswerker

Ben je iemand die graag de mouwen opstroopt en een helpende hand biedt? Neem dan vandaag nog contact op via vrijwilligen@heuvelheem.be, of laat je gegevens hier achter.

We luisteren graag naar jouw interesses en bekijken samen waar jouw hulp het meest tot zijn recht komt. Voorkennis is zeker niet vereist, een engagement is ruim voldoende.

… als medewerker

Heuvelheem is regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen met een hart voor de sociale sector! Hou je van zinvol werk? Wil je graag voor een warme organisatie werken? En ben je uit het juiste hout gesneden? Check dan zeker onze jobpagina.

Is er een job die jou aanspreekt? Aarzel dan niet om je cv en sollicitatiebrief via mail door te sturen naar klaarvoordiejob@heuvelheem.be. Ook spontane sollicitaties zijn welkom! Je krijgt altijd een antwoord!

flierewierke
Heuvelheem_Werkbijons_2

VZW Heuvelheem    -    Nokerepontweg 1, 9772 Wannegem-Lede    -    09/383.58.70
info@heuvelheem.be